+31613016450 brigit@wijsoudwijf.nl

Wie is WOW?

“WijsOudWijf”

Ik ben Brigit Bossers, geboren in de jaren 60 van de vorige eeuw, sparringpartner, klankbord, bouwer, vrijwilliger, mezelf en moeder van 4 volwassen zonen.
Ik zie mezelf als iemand met de nodige levenservaring, inmiddels best een wijs oud wijf dus, en ik wil mensen graag WeerOpWeg helpen.
Ik heb tandheelkunde gestudeerd en heb in mijn carrière als tandarts met enthousiasme en plezier mijn patiënten behandeld, het ondernemerschap geleerd en uitgeoefend, een florerende praktijk neergezet en letterlijk en figuurlijk een gezondheidscentrum gebouwd.
In deze jaren van “bouwen” heb ik veel geleerd en ook met een behoorlijk aantal mensen mogen meelopen en hen mogen begeleiden en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarbij heb ik hen vaak in kunnen laten zien dat er veel meer mogelijk is dan op het eerste gezicht lijkt.

Ik heb verschillende ellendigheden en keerpunten in mijn leven meegemaakt en ben daar zonder uitzondering, al dan niet met hulp, sterker uitgekomen.
Als gevolg van de zeer heftige en verdrietige periode in mijn leven rondom de ziekte en het overlijden van mijn partner ben ik een paar jaar geleden behoorlijk uit balans geraakt.
Toen ik hulp zocht ben ik in aanraking gekomen met het gedachtegoed van PostTraumatische Groei (PTG). Ik heb dit zelf mogen ervaren.
Tijdens dit traject kwam ik er ook achter dat ik niet echt meer warm liep voor het leiden van mijn praktijk. Ik besloot om mij te gaan voorbereiden op een carrière-switch. Inmiddels heb ik de opleiding tot PTG practitioner succesvol afgerond en ben ik gecertificeerd PTG-coach.
Mijn tandartsenpraktijk kon ik in goede handen achterlaten en ik ben met mijn coachpraktijk WOW gestart.